obal alba

Moments of Mental Paradise

Nero Scartch

420 Production / 2019
Žánry: electronic
NERO201901
MP3bitrate 256-320 kbps 15 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 19 Kč

O ALBU

Nèro Scartch v písni Moments of Mental Paradise vystřídal chtíč láskou!

 

Klávesista Mydy Rabycad v jarním singlu vykouzlí úsměv na tváři. Pozitivní a zároveň nenucená atmosféra písně je pravým opakem toho, co Scartch dosud předvedl. Ačkoliv své jméno Jakub Svoboda schovává pod pseudonymem, netají se tím, že své fanoušky a posluchače rád překvapuje kontrasty ve své sólové tvorbě. Vplul do vod, které pro něj prozatím nebyly typické – tedy do veselé a melodické nálady. Neustoupil však ze své stylové vyhraněnosti a proto je i na novince slyšet striktně minimalistická elektronika, jakou předvedl už loni na singlu Turn Me On – ten vyšel společně s kontroverzním klipem.

 

„Hudba je můj jazyk, skrze mou hudbu sdílím své nejniternější pocity i strachy. Často jsem zpíval o svých smutcích nebo frustracích. Tentokrát jsem se ale chtěl podělit o radost a smír, který v sobě právě teď mám,“ říká Scartch. „Stále do našich životů přicházejí noví lidé a jiní zase odcházejí. Máme pro sebe na světě určité množství času a píseň je smířením se s touhle skutečností. Pojďme nehledět na to, jak to mezi námi dopadne a užijme si ty neopakovatelné společné chvíle.“

 

Čtyřiadvacetiletý producent se při tvorbě neostýchal doplnit skladbu ženskými vokály. Oslovil zpěvačky Gabi a Janu Věnečkovou, z jejichž trefných vokálních linek máte místy dojem, že posloucháte soul v jakémsi současném elektronickém hávu.

 


SKLADBY

ukázka název zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Electronic

obal alba

Lesní zvěř

Lesní zvěř
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Al-Yaman

Insanyya
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Hi-Fi

Digestoř
Dostupné varianty
CD 212 Kč
MP3 149 Kč
obal alba

Dva

Hu
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Sato-San To a Oskar Török a Jaromír Honzák

Salep
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×