obal alba

Two Minds

Bratři

Indies Scope / 2021
Žánry: electronic
BR2021
MP3bitrate 256-320 kbps 99 Kč
LP 499 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 149 Kč

O ALBU

Techno v podání dua Bratři nyní konečně vychází na debutovém albu Two Minds. Tepe, šlape a má to tlak. Taneční jízda hypnotických beatů spolu s melodickou linkou vytváří harmonický celek. Elektronické bicí, analogové a modulární syntezátory, to jsou základní kameny hudby dvojčat Jirky a Ondry Veselých. Po řadě úspěšných singlů (Signal, Running, Rise) vydávají svoje první album. Kromě digitální verze je album k dostání i v limitované edici 150 kusů vinylů.

 

Debutovou nahrávku připravovali Bratři dlouhou dobu. Hrají spolu od roku 2016 a po EP Monster v roce 2017 nasledovala řada singlů a řada úspěchů. Například se Bratrům podařilo být, jako prvnímu zástupci ČR, ve finále prestižní soutěže Music Moves Europe Talent Awards v rámci veletrhu Eurosonic. Nyní nastal čas to shrnout do jednoho celku. “Právě to byla pro nás největší výzva, spojit často industriální a temné zvuky s melodickým motivem, který tracky udržuje harmonicky pohromadě,“ sděluje Ondra. „Některé zvuky jsme přehrávali dokud jsme necítili, že nás to baví a vše má svoje místo. S mixem jsme se rozhodli oslovit legendu světového formátu Hannese Biegera.”  A jeho výsledný mix dokázal sound Bratrů posunout mezi světovou extratřídu tohoto žánru.

 

Na debutovou nahrávku Bratři přinesli vše, co tak skvěle prezentují na svých koncertech. Jak se přiznává Jiří, který v duu obstarává bicí nástroje. “Two Minds je náš pohled na svět elektronické hudby, od posledního singlu Running, který má teplý analogový sound s jemným vokálním samplem od Teepee, po industriální tepající techno beat "Morph", který ztělesňuje naši lásku k industriálním a temným zvukům.

 

 

Renomované studio XLAB se navíc postaralo o vizuální stránku a Ondra dodává, že je to pro Bratry nepostradatelná spolupráce, “Deja VJ a Jan Kočí, se kterými už jsme zažili hodně, spolupracujeme s nimi prakticky od našich hudebních začátků. Vizuální stránka je pro nás velmi důležitá a patří jim náš velký dík.“ Studio XLAB navrhlo Bratrům nejen jejich logo a obal desky, ale připravilo také působivý stream, který vznikl koncertem Bratrů a live 3D projekcí pro londýnský festival Electronica: Sound of Vision II.  Deja VJ a Jan Kočí připravili dva videoklipy, jak ke dříve vydané skladbě Signal, tak i k současnému singlu Transition.

 

Two minds je deska, která je kus našeho života a jsme neskutečně rádi, že je konečně venku! Naše láska k elektronice, k technu a live hraní samotnýmu tuhle desku velmi ovlivnila a nyní máte možnost si ji poslechnout,“ zvou Bratři.


SKLADBY

ukázka název stáhnout cena zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Electronic

obal alba

Lesní zvěř

Lesní zvěř
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Al-Yaman

Insanyya
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Hi-Fi

Digestoř
Dostupné varianty
CD 212 Kč
MP3 149 Kč
obal alba

Dva

Hu
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Sato-San To a Oskar Török a Jaromír Honzák

Salep
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×