obal alba

Namažem si řízky kaviárem

Sladký konec

Guerilla Records / 2019
Žánry: underground
GR152
CD 249 Kč

O ALBU

Sladký Konec vznikl na sklonku roku 2005 na troskách žižkovské undergroundové formace Gi Gie Bend. Zůstal psychadelický zvuk, zkušebna na Žižkově a cestování po všech možných koncertech, nejvíc pro kámoše na svatbách, narozeninách, rozvodech a bohužel už i na pohřbech. Je jich jako psů, ale všude kam přijedou, rozdávají radost a potěšení ze hry.


Sami o sobě říkají: Pohybujeme se v Praze mezi Hospůdkou Nad Viktorkou, Vystřeleným vokem, Aerem, Cafe souterrain, Parukářkou a karlínskou Černou kočkou. Sem tam Cafe na půl cesty a sjedeme Vagon, smíchovský Blues Rock sklep. Občas si střihneme Brno. Rádi soukromé undergroundové akce, dáváme Magora u Skaláka, festivaly moc neumíme. Ale občas jo. Jak kdy. V Matrixu každý rok bojujeme proti komunismu. Hrajeme nahlas a přes sebe, občas si dáme akusticky. Jezdíme do náchodské Maštele, do Borovnice, taky Trutnoff, hrajeme Bílou vránu, klub Orion, u prince Miroslava, ve Fatalu, Žižkovský suteren, v Byrytonu, na Klamovce, v Kuřeti v hodinkách, Cafe v Lese a v Malostranské Besedě. Skvěle je u Kiliho, u Špičky, v Dejvické nádražce, na Slamníku nebo v Modré vopici. S kapelama se moc se nekamarádíme, ale máme rádi Hally Belly, Slum, Vejfuk, Terru Ignotu a Velvety.


A jak říkám já: Sladký konec tradičně (a dlouze) zakončuje veškeré večírky a oslavy, aneb jak sami hoši říkají: "To nejlepší na konec!", ale my, jejich fanoušci, dodáváme: "Sladkého není nikdy dost!"


1. Po celý rok
2. Pro příští dny
3. Stržený Okap Dějin
4. Optický klam
5. Na zdi
6. Když spíš
7. Horší než horší
8. Hon na bílou laň
9. Čekáš tu na nic
10. Modlitba
11. Večerem
12. Zanoci
13. Pro pocit jistoty
Rok vydání: 2019

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Underground

obal alba

Poletíme?

Jednoduché písničky o složitém životě
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
LP 499 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Ladě

Lešť
Dostupné varianty
CD 269 Kč
MP3 99 Kč
LP 359 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Ty syčáci

TyTyTy živě
Dostupné varianty
CD 269 Kč
obal alba

DG 307

Poutníci snu
Dostupné varianty
CD 284 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×