CM Vinár

Cimbálová muzika Vinár vznikla na počátku tohoto milénia převážně z bývalých členů cimbálové muziky folklórního souboru Vlčnovjan. Po postupném příchodu dalších muzikantů se z původní souborové muziky vytvořilo hudební těleso, které má dnes 8 kmenových členů a několik dalších externě spolupracujících zpěváků a hráčů na různé hudební nástroje.

Přesto, že Vinár započal své působení teprve před pár lety, jeho jednotliví členové mají již spousty zkušeností s koncertováním jak v naší republice, tak v zahraničí. Věkový průměr všech muzikantů je asi 35 let, takže se dá hovořit o skupině mladých ambiciózních lidí s potřebnými zkušenostmi, kteří mají chuť tvořit a realizovat své hudební plány.

Cimbálová muzika Vinár působí jak po celé naší republice, tak i v zahraničí a to na základě pozvání nejrůznějších subjektů, nebo v rámci vlastních aktivit jako jsou např. realizace nahrávek, organizování koncertů a představení s folklórní tématikou, hudební úpravy folklórního materiálu a vlastní hudební tvorba Vinár Vám zpříjemní jak rodinné oslavy ( životní jubilea, svatby, křtiny apod.), tak firemní rauty, či posezení s obchodními partnery. Vinár se může stát součástí nabídky Vaší restaurace či vinárny.

Vinár může účinkovat také jako doprovodná kapela Vašeho folklórního souboru. Velmi oblíbené jsou výchovné koncerty. V neposlední řadě je možné účinkování na nejrůznějších festivalech a jiných folklórních počinech.

ZBOŽÍ (6)

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×