Heda Pěňová

„Neznáte písničky Hedy Pěňové? Nikdy jste je neslyšeli? Nevadí. Právě vycházejí na albu s názvem Vůně všelijaké. Název je příznačný. Písničky jsou opravdu voňavé. Voní po životě. Jsou o mezilidských vztazích, o lásce. Voní přírodou. Jsou vzpomínkami na krásné okamžiky. Cítíme, že jsou hluboce prožité a zralé. V životě nikdy nevíme, jak to dopadne. Záleží na tolika okolnostech. Není všechno jen černobílé. Život je pestrý. Někdy září, jindy jsou barvy tlumené až temné, tak jako její texty, které si sama píše. Nezpívá jiné,  protože osobní zážitek je pro ni nejcennější. A barevnost života je jako její malířská paleta.
Necháme se houpat, Houpy hou na Růžovém obláčku nad Gdaňskem, kde se právě Sešeřilo. Procházíme se s Miláčkem, kterému toužíme být co nejblíž. Vzpomínáme na dárek, který nám dal, Chanel N. 5 a sníme o tom, že jsme jako Merylin Monróová. Je nám tak něžně, tak něžně krásně….
Ó, kdyby tuto píseň mohla slyšet Coco. Ocenila by její humor a určitě by se náramně bavila. Podobně se budeme smát i my a budeme si přát znovu a znovu slyšet tento hit a hlas naší Hedy, která nás nejen zaujme, ale doslova okouzlí a fascinuje. Na první pohled se zamilujeme...."                                                                                                   Jindřich Štreit, Sovinec



ZBOŽÍ (6)

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×