Yellow Sisters slaví 10 let spolu Světovým kabaretem

fotka

Zpěvačky Yellow Sisters slaví 10 let spolu. 17. června od 18:30 můžete v jejich společnosti strávit večer na Lodi Tajemství bratří Formanů, zakotvené na pražské náplavce. Vokální skupina pro své fanoušky připravila mozaiku toho, co za poslední dekádu společně vytvořila, i novější sólové projekty jednotlivých zpěvaček.


Večer se bude odvíjet v duchu kabaretu s mnoha hudebními hosty, kteří přijdou Yellow Sisters k jejich jubileu popřát. Role moderátora a průvodce večera se zhostí beaboxer, improvizátor a talk master En.Dru.

foto 
Příznivci dámského kvarteta si určitě přijdou na své. Yellow Sisters předvedou svá oblíbená kabaretní čísla, kterými v průběhu jejich kariéry uváděly své větší koncerty (např. učitelský sbor Pedagogica Pragensis, folkový kytarový kvartet The Bridges a další). Uvidíte ukázky toho, čemu se věnují jednotlivé zpěvačky samostatně: sólový projekt Leni Yellow, který měl premiéru v loňském roce, sólové projekty Báry Vaculíkové, Antonie Nyass a Lucie Hawy Goldin, anebo to, co vzniká v jednotlivých tvůrčích dvojicích (Mateřská.com Báry a Léni, Řeky a Atmosférický sbor Antonie a Hawy). Plavbu bude prokládat svými hudebními reprodukovanými vstupy DJ Admirál Kolíbal.

Hosté: En.Dru, Petr Wajsar, Papis Nyass, Miloš Vacík, Robert Rambousek, Richard Vít, taneční skupina Elementy a další.


 

foto 

 

Biografie Yellow Sisters:

 

Yellow Sisters působí jako ženská a cappella s vlastním repertoirem od roku 2005. V následujícím roce vyhrály soutěž „Colours Talents“ spojenou s vydáním jejich debutového alba Singalana u vydavatelství Indies Scope. Během své kariéry zpívaly v 11 evropských zemích, absolvovaly turné po Španělsku a vystupovaly pro dva české prezidenty. Širšímu publiku se představily v přímém televizním přenosu z udělování cen TýTý (2006). Poté si je anglický herec Michael Palin z Monty Pythons vybral do cestopisného dokumentu televize BBC „New Europe“ (2007). V dalších letech otevíraly koncert světoznámých Blind Boys of Alabama, soukromě vystoupily pro Bobbyho McFerrina v Kongresovém centru v Praze, hostovaly na kompilaci remixů soundtracku japonského filmu Nautica, účinkovaly na Českém plese v Bruselu při příležitosti inaugurace České republiky do čela předsednictví Evropské Unie a přijaly pozvání do Londýna, kde o nich vznikl hodinový pořad pro rádio BBC. Jejich druhá deska Tubab Woman (2010) se umístila na sedmé příčce světového žebříčku world music alb „Spin The Globe's Top Ten“ po boku Salifa Keity a Gotan Projectu. V letošním roce účinkovaly na prestižním a cappella festivalu v Londýně, ve švýcarském Rorschachu a na Evropském kulturním festivalu v Alžíru, kde reprezentovaly Českou republiku.

Diskografie:

albaobal alba

Yellow Sisters Live & Petr Wajsar Club Kino Černošice

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

 

 

obal alba

2013 REMIXED (2CD)

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

 

 

obal alba

Zvěřinec

Doporučená cena: 249 Kč
Naše cena: 212 Kč
více informací

 

 

obal alba

Tubab Woman

Doporučená cena: 99 Kč
Naše cena: 99 Kč
více informací

obal alba

Singalana

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

 








Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×