Místo odpočinku je tu nový videoklip od Povodí Ohře

fotka

Kapela Povodí Ohře připravila zbrusu nový videoklip ke skladbě z alba Místo odpočinku. Třetí řadové album kapely se dočkalo nejen řady pozitivních recenzí, ale je i mezi sedmi nominovanými alby na Cenu anděl za nejlepší rockové album. První vizuální podobu obdržel od režiséra Jana Škopa singl Blud.  

Jen jdi a navždy budeš bludem! 

Videoklip Blud:  https://youtu.be/uaEh8tJlYRE

Ve ve videoklipu vystupují Adam Hrivňák, Marie Štréblová, Veronika Molnárová pod vedením režiséra Jana Škopa. “Libilo se mi, že text skladby vznikl podle klasické opery, která pojednává o nabytí a ztrátě první lásky, o přátelství a zradě,” svěřuje se Jan Škop. “Jde o téma, které je aktuální v každé době. Zkusili jsme s přáteli kolem kapely převést toto téma a první dvě kapitoly Opery do audiovizuálního hávu. V den natáčení k nám přišla arktická zima, do toho poprchávalo. Pro herce i a štáb to bylo hodně náročný. Točilo se v lese bez elektřiny a s minimálním zázemím. Jsem rád, že to všichni zvládli a že se nám podařilo nakonec i to všudypřítomný bahno využít pro klip.”

Plánované koncerty:

24.2. - Mariánské Lázně

7.6.   - Třebíč

15.6. - Zábřeh

26.6. - Hromnice

10.8. - Brno

30.8. - Mikulov

31.8. - Šternberk

26.10. - Chodov

 

Na začátku září našlo Povodí Ohře svoje Místo odpočinku. Tragické okolnosti nebo zklidnění schizofreních countrypunkerů nečekejte. Třetí album divoké party Povodí Ohře nese název Místo odpočinku a kapela v něm opět nabízí koncepční nahrávku. Hutné syrové punkʼnʼrollové skladby říznuté alternativním country dostaly temnou nástavbu v podobě dějové linie ze Svatošských skal. Parta ze Západních Čech míchá punkové ingredience do šansonové nálady minimalismu a emotivnost střídá se zvukovou brutalitou.

 

Umělec: Povodí Ohře

Album: Místo odpočinku

Datum vydání: 8.9.2023

Label: Indies Scope

Multilink: https://orcd.co/povodi23 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×