Alo Trio Band

Alo Trio Band je skupina hrající autorské písně Vlastimila Třešňáka a Jana Volného. Tři osobité zpěvačky Martina Menšíková, Natálie Řehořová, Pavla Stránská a zpěvák, autor i konferenciér v jedné osobě Vlastimil Třešňák. Band se skládá ze zkušených hudebníků: Karel Bárta (kytara), Jan Bálek (klávesy), Rastislav Uhrík (kontrabas), Jan Horváth (bicí), Zbyněk Polívka (tenorsaxofon).

Bio a historie

2012

U zrodu ATB stál Jan Volný (hudba) a Vlastimil Třešňák (texty) s dívčím triem ve složení - Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská. První koncert ATB se odehrál v pátek 13. července. Původní band hrál v obsazení Jaromír Panáček (kytara), Jan Volný (basa), Jan Štolba (tenorsaxofon). V průběhu roku se na bicí vystřídali hned tři bubeníci - Jan Horváth, František Hönig a Jiří Horálek.

2013

Bubeník Jan Horváth se stává stálým členem ATB. Ve druhé polovině roku získává Jaromír Panáček angažmá v orchestru na zaoceánské lodi a do ATB přichází nová posila - kytarista Karel Bárta. S koncem roku opouští ATB jeho zakladatel - Jan Volný, aby se nadále věnoval své patnáctihlavé skupině Totems.

2014

Na počátku nového roku přicházejí do ATB dva noví členové – Rastislav Uhrík (kontrabas) a Zbyněk Polívka (tenorsaxofon). V polovině roku se ke skupině přidává Jan Bálek (klávesy) a v této sestavě skupina natáčí na přelomu října a listopadu své první CD "eponym" (Galén). Koncem roku přijímá Jan Štolba roční angažmá v Austrálii.

ZBOŽÍ (6)

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×