Pole vlčích máků Terezy Hrabini

fotka

Druhý singl Terezy Hrabini nese název Pole vlčích máků. Kytara a jemná elektronika ještě více zvýrazní uhrančivý hlas a typické vícehlasy. Píseň promlouvá o nekonečných nadějích a věčném čekání na změnu, která nepřichází. “Je to asi nejsmutnější píseň na albu o určitém očekávání a zároveň zklamání nad neuskutečněným snem,” dodává Tereza.

Singl je součástí připravovaného alba PŘEROD, které je inspirováno především životními proměnami, nostalgií a postupným nacházením sama sebe. Album vyjde ve vydavatelství Indie Scope na přelomu srpna a září.

Na výsledné podobě písní se producentsky i hudebně podílel Tomáš Tkáč. “Loni v zimě jsem v pokojíčku vytvořila demo nahrávky. Bylo pro mě velmi důležité jejich osobní sdělení. S Tomášem jsme se téměř na půl roku ponořili do nálady jednotlivých písní a podařilo se nám ji zachytit ještě zřetelněji,” neskrývá nadšení Tereza.

 

Tereza Hrabini - Pole vlčích máků

 

 

Bio:

Psaní a hudba. Kolem obou aktivit se Terezin život točil od malička. K hudbě ji vedl dědeček, milovník country, který ji inspiroval i k mnoha písním. Tereza se učila už od pěti let na klavír a tenhle nástroj je základem její tvorby dodnes. Postupně si vyzkoušela hrát a zpívat v uskupeních různých žánrů. Byl to ale právě klavír, který dal vzniknout jejímu prvnímu sólovému projektu Ether Eal. Tereza ho vytvořila společně s Jiřím Sedlákem v roce 2018. Vedle toho se dlouhodobě věnuje psaní a poezii. Kromě vlastní tvorby Tereza pořádala i autorská čtení nebo publikovala články pro časopis iReport. V posledních letech Tereza začala hudebně více experimentovat a koketovat s elektronikou. Autorská tvorba je Tereziným prostorem pro vlastní rozvoj, psychospirituální prožitky, propojení s druhými lidmi v rovině duševní i fyzické.

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×