Vladimír Javorský na koncertech

fotkaVladimir Javorský v minulé roce vydal album Ještě je. Šansonově laděná nahrávka autorských písní přinesla Vladimíru  Javorskému nominaci na cenu Anděl, řadu nadšených recenzí a aktuálně Cenu Davida Stypky při pondělním vyhlašovaání Cen Jantar 2022 v Ostravě. Vladimír Javorský nyní vyráží na speciální koncerty k nahrávce Ještě je.   

Koncerty:

19. 4. Ostrava, Parník
20. 4. Frenštát pod Radhoštěm, Dům kultury
21. 4. Prostějov, Kulturní klub
22. 4. Veselí nad Moravou, Veselské kulturní centrum
23. 4. Praha, Jazz Dock - křest alba
03. 6. Ostrava, DK Poklad, festival Žně
15. 6. Brno, Husa na provázku
16. 6. Rožnov p/R, festival Fujárek
08. 8. Telč, Folkové prázdniny
12. 8. Brno, Maratón hudby
30. 8. Klatovy, DK

 

Řada dalších koncertů bude brzy oznámena a zkrátka nepřijdou ani televizní diváci. Česká televize z koncertu v Domě kultury ve Frenštátě pod Radhoštěm pořídí hodinový záznam, který bude vysílán na programu ČT Art. Aktuální koncertní obsazení tvoří Vladimír Javorský - zpěv, kytara, koncovka; Marian Friedl - klarinet, lidové flétny, zpěv; Štěpán Flagar - klavír; Martin Kocián - kontrabas; Michal Wierzgoń - bicí.

Vladimír Javorský je znám hlavně jako skvělý filmový a divadelní herec, který ztvárnil desítky filmových i divadelních rolích. Své publikum si ale získává i na hudební scéně. Ať už sólovými výstupy s kytarou či ukulele v rukou, nebo jako spoluhráč Miroslava Kemela na jeho koncertech a albech. Debutové album Ještě je zachycuje autorské písně Vladimíra Javorského v produkční a aranžérské péči Mariana Friedla.

 

 

 

Umělec: Vladimír Javorský
Album: Ještě je
Datum vydání: 11.11.2022 / label: Indies Scope
Multilink: https://bit.ly/javorsky22TUNE
Indies Scope: https://www.indies.eu/alba/6129/jeste-je/

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×