Nový singl a video Nylon Jail

fotka

Indie rocková kapela Nylon Jail vydala v pátek 18.11. první singl Man Like You z nové desky a vzápětí představila skvěle natočený videoklip.

Nylon Jail započali novou etapu vydáním singlu Man Like You na streamovacích službách a přidali k němu videoklip, který jako již tradičně vytvořil jejich dvorní režisér Vít Hradil (PSH, David Koller, Nylon Jail).

 

streaming Man Like You - https://orcd.co/manlikeyou 

 

 

Nylon Jail slaví deset let své existence, za tu dobu si vytvořili svůj originální zvuk. Spolupráce zpěváka Jiřina Jiráka se doplňuje se skladatelskými schopnostmi Romana Vičíka jako jing a jang. Temné rockové balady občas odhalí špetku naděje a nahodí husí kůži. To platí i o nové skladbě Man Like You, která stejně jako celé album vznikla pod dohledem Ondřeje Ježka ve Studiu JáMor.  Nylon Jail v průběhu listopadu představí i nový videoklip na právě vydaný singl v režii Víta Hradila. Ten má také podpořit závěr crowdfundingové kampaně na Hithitu (https://bit.ly/NJhithit),

 

Videoklip Man Like You vznikal během dvoufázového natáčení v Olomouci v jednom uměleckou filozofickém bytě a taky místím biliard klubu, který se nachází na Riegrově ulici. Piseň je ve spojení s tímto obrazovém zpracováním velmi podmanivá až dojemná. Nylon Jail tak opět ukazují, jak silná je jejich vizuální prezentace a slibují další video singly ještě před vydáním nového alba.

 

BIO Nylon Jail:

Kytarista Roman Vičík a zpěvák Jiří Jirák fungují jako Nylon Jail od roku 2012, kdy přidali první demo nahrávky na SoundCloud. Pak už následovalo vítězství v kategorii Objev roku na hudebních cenách Vinyla a úspěšné koncerty na většině českých hudebních festivalů. Olomoucká formace, která spojuje elektronickou hudbu, rock, indie i country – ale sama zdůrazňuje, že nespadá do hudebních škatulek se po dvouleté tvůrčí pauze v roce 2018 vrátila na pódia. 

 

Diskografie: 

Irreversible Changes (2018)

My Heart Soars Like a Hawk (2013)




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×