Nový videoklip a produkce Thoma Artwaye

fotka

Matěj Metoděj Štrunc v příběhu o odloučení - Mladý talentovaný herec a hudebník Matěj Metoděj Štrunc prolíná svoji hudební kariéru s hereckou od prvních okamžiků své umělecké dráhy. Stejně tak jeho novinka citlivě kombinuje několik žánrů a přístupů. Píseň a videoklip “Dobrú noc, má milá” je první ukázkou z připravovaného alba “LIDOVĚK” . Folkovou a rockovou hudbou ovlivněný M. Štrunc spojil na přípravě alba síly s populárním českým písničkářem Thomem Artwayem, který se alba ujal jako producent.

 

Multilink: https://orcd.co/metodej21

Video: https://youtu.be/yZxnKVCPfcw

 

Matěj Metoděj Štrunc představuje lidové písně novým způsobem a snaží se do původních lidových textů moderní hudební nádech. Hudebního klipu “Dobrú noc, má milá” se ujal režisér Štěpán Gajdoš s kameramanem Martinem Štěpánkem. Společně s M. Štruncem už spolupracovali na více než 3 hudebních klipech. “Dlouho jsme přemýšleli, jak klip správně uchopit. Abychom už tak temnou píseň Dobrú noc, má milá ještě více nezatěžkali. Nakonec jsme příběh odloučení (který je pro mě v písni jasným tématem) přenesli do vztahu “dospělého a dítěte” a do toho, že dnešní svět, který se řítí někam, kam nikdo z nás nedokáže dohlédnout možná rozdělí moji současnou generaci s tou nejmladší. A já té nejmladší generaci věřím a dávám jí naději, že dokáže chvátání a zběsilost dnešní světa pozastavit, zmírnit a svojí jemností a čistotou rozesmát a potěšit své okolí.

Bio Matěj Metoděj Štrunc

Je český herec, hudebník, cestovatel a básník. Vystudoval herectví na brněnské konzervatoři. Pochází z hudební rodiny, je synem cimbalisty Dalibora Štrunce a houslistky Kateřiny Štruncové, jež společně hrají v hudebních tělesech Cimbal Classic a Javory. Ještě za studií nastoupil do angažmá dětského Divadla Radost v Brně, odkud po absolvování školy nastoupil do hereckého souboru Městského divadla Zlín, kde aktivně působil tři sezóny. Je spoluzakladatelem a frontmanem folkrockové kapely Ateliér se kterou vydali dva hudební nosiče a několik klipů. Jako skladatel scénické hudby k divadelním inscenacím spolupracoval s několika divadly napříč republikou. Na své sólové hudební dráze vydal aktuálně 3 plnohodnotné hudební klipy. Hraje na cimbál, kytaru, klavír, baskytaru a bicí.

Follow Matěj:

Instagram https://www.instagram.com/matejmstrunc/

Facebook: https://www.facebook.com/matejmstrunc/

Official website https://www.matejmstrunc.cz/




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×