Zvíře jménem Podzim má nové video Září

fotka

Kapela Zvíře jménem Podzim vysílá do světa videoklip k titulní skladbě oceňovaného alba Září. Obrazová hříčka poskládaná z obličejů mnohohlavého tělesa vznikla během jednoho zimního večera.

 

 

Odkaz na poslech alba Září:  http://bit.ly/zvire19

 

„Pravidelně z kraje nového roku pořádáme takový zvířecí slet,“ vysvětluje Jakub König, kapelník smečky, „během kterého se dohodnem, čemu se budeme věnovat následující rok. A letos jsme u toho s kluky z GoNuts rovnou natočili druhý klip k našemu albu Září. Chtěli jsme, aby se v něm objevily všechny naše obličeje... ale člověk míní, Zvíře mění, stejně jsme se nesešli úplně všichni. Takže to zvídaví diváci mohou použít jako rébus, nebo hádanku.“
 

Album Září vyšlo u Indies Scope 21. 9. 2019. Ve stejný den měla v kutnohorském GASKu vernisáž výstava velkoformátových obrazů z knihy Zvíře jménem Podzim (Paseka, 2017), v rámci které na nádvoří historické galerie vzplála obří dřevěná zvířecí socha.


Na albu produkčně spolupracovali zvířecí Aid Kid a živočišný slovenský talent Pjoni.
Po debutu, kladně přijatém převážně rychle se rozšiřující základnou fanoušků, zaznamenalo Září úspěch i u odborné kritiky. Objevilo se v mnoha anketách o nejlepší album roku, nominace získalo na ceny Apollo a Anděl (Alternativa, Objev roku a Kapela roku).

Zvíře jménem Podzim se připravuje na svou poslední letní sezónu. Na podzim, alespoň na několik let, svou sestavu rozpouští a všichni členové se vracejí ke svým domácím hudebním projektům a rodinám.

Videoklip Září

Kamera: Daniel Kny Střih: Ondrej Mataj Produkce: GoNuts




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×