Progres 2 pracuje na nové desce

fotka

V listopadu oslaví kapela Progres 2 padesát let od založení The Progress Organization - přímého předchůdce současných Progres 2.  Zároveň to bude také 40 let od premiéry pionýrského počinu, kterým byla v roce 1978 první československá audiovizuální rocková opera Dialog s vesmírem, A letos je to také 30 let od vydání poslední řadové desky :-(. 

A tenhle poslední, hodně smutný fakt, chtějí Progres letos konečně napravit. Pavel Váně sděluje pordobnosti. "Pracujeme už velmi intenzivně na novém projektu, nové desce, kterou bychom chtěli po těch dlouhých třiceti letech vydat, taky ji na naších podzimních výročních koncertech pokřtít  a taky tam z ní zahrát i nějaké ukázky.  Máme za sebou prvních pět dní natáčení ve studiu Davida Kollera. Nálada zatím výborná, je to ale fakt velká kláda, docela záhul, denně točíme až do hluboké noci, pak trošku "utužíme kolektiv", pár hodin spánku a zase znova... V první sérii jsme dokonce i dost překročili můj původní produkční plán, tak  to vypadá zatím fakt hodně  dobře..."

Fotografie ze studia nafotil je dramaturg ČT Martin Polák  při návštěvě televizního štábu, který tady s námi natočil i pár záběrů pro chystaný dokument k 50. výročí kapely.

 

 

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×