Lesní zvěř - Alan Rohan - magazin.radiobrod.cz

fotkawill be available in english soon... Czech translation follows

Brněnská skupina Lesní zvěř vydala svou prvotinu u Indies Scope records v roce 2009, což docela dlouho nechalo album na sebe čekat , ale hurá je venku. Proč hurá, jejich pojetí není úplně až tak v našich končinách (Čechách) hraná záležitost. Mix drum'n'bass, nu-jazz a psychedelie je spíše záležitostí Francie a USA. Neumíte si někteří toto spojení představit , i když se pohybujete v těchto žánrech? Tak si představte druhé album francouzských R.I.C. (kteří už v Čechách vystupovali) a Dr. Manhattan (Chicago band) přidejte trochu více Jazzu a máte Lesní zvěř. A nebo si to prostě pusťte ze stránek Indies Scope.

Faktem , že CD se připravovalo poměrně dost dlouho – bylo dovršeno v naprostou dokonalost ve svém žánru srovnatelné se zahraničními interprety a kapelami. 9 skladeb v trvání 52:52 minut porcuje nezapomenutelný zážitek. Ač mají ve své tvorbě zařazen drum'n'bass, přesto je album protkáno spoustou zvratů změn a překvapení v melancholickém duchu.

Zpěv v Aj v tomto případě je na místě. Velmi zajímavé ztvárnění, když nic jiného alespoň si vyslechněte skladby z profilu skupiny.

Alan Rohan

http://magazin.radiobrod.cz/lesni-zver-lesni-zver-0




More news

SHOPPING
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×