obal alba

Between the Richness (white in purple LP)

Fiddlehead

Day After Records / 2021
Žánry: punk, rock
RFC211
LP 559 Kč

O ALBU

Po vydání debutového alba Springtime & Blind skupina podnikla několik víkendových turné a zjistila, že jejich hudba zasahuje lidi více, než kdy očekávali. "Děti spolu zpívaly velmi zoufale a my jsme si uvědomili, že to není jen rezonance s námi, ale rezonování s těmito lidmi opravdu smysluplným způsobem," říká Flynn. Springtime & Blind byl hitem z mnoha důvodů, ale hlavním z nich byl Flynnův otevřený průzkum smrti jeho otce, který ho viděl používat jeho texty jako prostředek k porozumění a pochopení zármutku své matky. Takže když přišel čas, aby Fiddlehead pracoval na druhé desce, lidé nebyli jen zvědaví, jak budou znít písně, byli také zvědaví, o čem vůbec budou.

Between The Richness efektivně navazuje tam, kde Springtime & Blind skončili, protože Flynn se ponoří do toho samého předmětu. Ale vychytralí posluchači si tentokrát všimnou zásadního rozdílu: Flynn o sobě zpívá. "Tyto obrovské věci se odehrály v mém životě mezi první nahrávkou a touto nahrávkou." Stalo se, že jsem se nakonec oženil, měl jsem dítě a bylo to kolem desetiletého výročí smrti mého otce. Co když chci napsat další záznam o tom, jak se cítím se ztrátou svého otce? Budou lidé jako: „Vyberte si jiné téma, kámo.“ Úvodní úvod se tedy jmenuje „Grief Motif“, protože jde o myšlenku, že jde o věčný boj, který nikdy nezmizí. Vezměte to nebo ho nechte, ale bude to součástí toho chlápka, pokud bude mít v ruce pero. “

Mezi bohatstvím exploduje s energií, která si přivlastňuje energii Springtime & Blind. Kytarové riffy Dow a Henery jsou jejich dosud nejtemnější a nejbojovnější, takže písně jako „The Years“, „Get My Mind Right“ a „Down University“ neslouží jen jako páteř Flynnových osobních úvah, ale také empatické, emotivní hudební bodnutí, která zasáhla posluchače stejně tvrdě. Costa a Nealon mezitím dodávají skladbám propulzní náskok a umožňují skladbě jako „Million Times“ vyrazit na neočekávaná území, aniž by se cítili cizí.

Ale ve středu, pokud je to všechno Flynn. Je to jiný člověk než na Springtime & Blind, protože nyní je sám otcem. A tento zážitek barví cestu, kterou vede po celém albu. "Můj syn se jmenuje Richard a můj otec se jmenuje Richard, takže je to doslova mezi nimi dvěma." Ale je to také bohatství života a bohatství smrti. Bylo pro mě důležité zachytit ten dokonale paradoxní pocit, “říká Flynn. "Tuto nahrávku jsme začali psát dva týdny poté, co se narodil můj syn, a je to pro něj opravdu skvělý způsob, když je starší - a když jsem pryč - říci:, Můj otec to napsal v prvním roce mého života." Co to znamená? “„ Je to pokus dát slova na to podivné místo, na kterém všichni existujeme, to místo mezi bohatstvím.


Seznam skladeb:

Grief Motif

The Years

Million Times

Eternal You

Loverman

Down University

Get My Mind Right

Life Notice

Joyboy

Heart to Heart

Rok vydání: 2021


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Punk | Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 225 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 249 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×