obal alba

Diva

Yellow Sisters

Vlastní náklad / 2018
Žánry: vocals
YS001
MP3bitrate 256-320 kbps 15 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 25 Kč

O ALBU

Grammy oceněný producent, čtyři rudé divy, beatboxer a host Ondřej Ruml. Vokální skupina Yellow Sisters přichází s novým videoklipem Diva v režii Tomáše Krejčího. Zvukovou stránku svěřila tentokrát americkému producentovi Billovi Harovi, který je dvojnásobným držitelem ceny Grammy. Do klipu si zpěvačky pozvaly hned dva hudební hosty - zpěváka Ondřeje Rumla a beatboxera Honzu Melichara, který s akapelou v posledních letech vystupuje jako stálý host. Atmosféru klipu postavenou na ženském náboji dokresluje vášnivá taneční dvojice Javier Antar a Patricie Antar Poráková z pražského studia Tangonexion.

 „Měly jsme s Yellow Sisters dlouhé období, kdy jsme se věnovaly našim rodinám a dětem, a tím směrem se vyvíjela i naše hudba. Po dvou dětských deskách se ale konečně vracíme samy k sobě, připravujeme novou desku pro dospělé a píseň Diva je z ní první vlaštovka,“ popisuje vznik singlu Bára Vaculíková jedna ze zpěvaček kvartetu, který letos oslavil 13. sezónu na české hudební scéně.  

Klip v režii Tomáše Krejčího

Industriální prostředí bývalé papírny ve Vraném nad Vltavou kontrastuje s atraktivním vizuálem čtyř žen v rudých šatech. Klip hraje barvami, vizuálními efekty, tancem a projekcemi nočního města. Kameramance Nině Ščamborové se v něm podařilo vybalancovat důraz na umělecké cítění Yellow Sisters, jejich ženskost a zároveň záměr prezentovat Yellow Sisters jako sebevědomou akapelu evropské úrovně.

Režisér Tomáš Krejčí zaštítil výrobu klipu svou produkční společností Wildcat films, která vyprodukovala v posledních letech více než sto videoklipů. „Už dávno předtím, než jsem se s kapelou seznámil, jsem s nimi chtěl točit. A když to vyšlo, měl jsem velkou radost. Moc mě baví jejich hudba a jsem vděčný za každý kousek cesty, který můžu jít s nimi. Sdílet jejich vášeň, k tomu přihodit tu svoji a tvořit ke krásné hudbě krásné obrázky,“ říká o natáčení s kapelou režisér Tomáš Krejčí, který má na kontě klipy mimo jiné pro Lucii, Chinaski, Mňágu a Žďorp či držitelku Oscara Markétu Irglovou.

Yellow Sisters - 4 divy a beatboxer

Yellow Sisters je originální česká akapela oceněná titulem Golden diploma v soutěži světových akapel Vokal Total v rakouském Grazu (2015). Její 2. album se umístilo na 7. příčce mezinárodního žebříčku Spin the Globe’s Top 10 (2010) po boku Salifa Keity. Zpěvačky Bára Vaculíková, Lena Yellow, Antonia Nyass a Luhawa Goldin jsou zároveň autorky repertoáru skupiny. Za 13 let společně vydaly 7 alb, vystupovaly ve 13 zemích a právě připravují osmou autorskou desku.


SKLADBY

ukázka název stáhnout cena zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Vocals

obal alba

BraAgas

Tapas
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Ida Kelarová a Dužda (Dežo) Desiderius a Jazz Famelija

Aven bachtale
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Dorota Barová

feat.
Dostupné varianty
CD 212 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Yellow Sisters

2013 REMIXED (2CD)
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 149 Kč
FLAC+mp3 199 Kč
obal alba

Yellow Sisters

Yellow Sisters Live & Petr Wajsar Club Kino Černošice
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×