obal alba

In Nature

The Complication

Indies Scope / 2018
Žánry: rock
MXM579
MP3bitrate 256-320 kbps 19 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 29 Kč

O ALBU

Rockový kvartet The Complication přichází dva roky po nahrávce Aspiring Child s novým singlem In Nature. Nažhavené lampy, ostré ataky i melodické mámení známe u The Complication od prvních akordů této sestavy. Tentokrát se tomu na zoubek podíval producent Ondřej Ježek a při poslechu novinky je zřejmé, že toto spojení čtveřici prospělo a posunulo ji na novou úroveň. Přesvědčit se můžete nejen při poslechu titulní In Nature, ale i druhé vydané skladby Villain.

Video In Nature - https://youtu.be/EeTGzdArpvA

Singl In Nature je o střetu reality, dospívání, kompromisech a plánování. A že právě plánování se kapele vyplatilo, říká i baskytarista Michal Schnaubert. Po dokončení zatím posledního vydaného alba totiž padlo rozhodnutí pokusit se pro příští nahrávání domluvit studio Jámor a producenta Ondřej Ježka. „Ať Ondra pracoval s kapelami jakéhokoliv žánru, nahrávky zněly autenticky a tak nějak opravdově. Jedním z cílů naší práce na nové nahrávce bylo odpoutat se od předchozího alba a jít dál cestou. Tak nebylo co řešit. Ondra Ježek byl naší první volbou.“ Kromě zveřejněných skladeb kapela stihla natočit i další singl, který bude možné si poslechnout po novém roce. Další písničky jsou ve stádiu nahrávání a produkce „Vždycky jsme si chtěli do naší muziky přizvat ženský vokál. Pár nápadů máme. Uvidíme, jestli se nám to nakonec podaří zrealizovat. Ale v každém případě příští rok chceme vydat celé album.

 Videoklip In Nature natočil Tomáš Bláha přímo ve studiu Jámor. Michal potvrzuje, že záměrem bylo do videa energii a radost z hudby. „Celé natáčení ve studiu bylo už od základu jiné než u minulé desky. Všechny nástroje se nahrávali live v jedné místnosti a bez metronomu. Přišlo nám logické z toho udělat i videoklip a Tomáš to zachytil skvěle.“  Jak to kapele šlape na koncertech budete moci v brzké době odpozorovat na turné, které podniknou  společně s kapelou The Atavists.


SKLADBY

ukázka název zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 225 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 249 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×