obal alba

Na lože

Kieslowski

Indies Scope / 2013
Žánry: electronic
MXM516
MP3bitrate 256-320 kbps 49 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 99 Kč

O ALBU

Milujeme, když někdo v našem folkaření objeví techno.

Po hádce, která je na nože, většinou přichází usmíření a pokud se jedná o pár, není lepšího místa než lože. Charismatické duo Kieslowski po skvělém albu Na nože připravilo remixové EP pod názvem Na lože, které vychází jen v digitálním formátu. Skladby Kieslowski si vzali do spárů Guy Van Nueten (Belgie, www.guyvannueten.com), Dutch Rall (USA,  www.dutchrall.com), Jan Čechtický z Ohm Square, Moimir Papalescu, Kittchen, Bonus. EP Na lože je bonbónek pro fanoušky kapely, která se připravuje na nové album. V únoru odjíždí nahrávat do Francie nové album spolu s producentem Janem P. Muchowem.

Vznik EP byl ale na vážkách, jak potvrzuje Marie Kieslowski. „Původně nemělo být nic. Některé remixéry jsme oslovili už před létem a nikdo neměl čas. A pak přišlo září a ozvali se asi tři, že by to nakonec stihli. Tak jsme oslovili další hudebníky. Některé známe dlouho a osobně jako je Jan Čechtický či Kittchen a jiné jsme díky tomu poznali.“ Výsledkem je sice jen EP, které ale ve výsledku dokázalo najít nečekané polohy emotivních a často tak křehkých písní dua Kieslowski. 


Navíc díky vizuálním ztvárnění dostanou skladby další rozměr. „Nečekaně nám taky napsal Dutch Rall, který je kromě jiného hlavně filmový a hudební režisér, kámoš Davida Lynche, abychom mu poslali nějaké aktuální záběry, že nám k jeho remixu sestříhá klip. Jsme na to hrozně zvědaví.“ Neskrývá nadšení Marie Kieslowski. Druhý videoklip připravil David Mencl na remixovanou skladbu „Bloky, smeče“, premiéra klipu se odehraje 4.12. na křtu alba v klubu Pilot v Praze.


SKLADBY

ukázka název stáhnout cena zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Electronic

obal alba

Lesní zvěř

Lesní zvěř
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Al-Yaman

Insanyya
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Hi-Fi

Digestoř
Dostupné varianty
CD 212 Kč
MP3 149 Kč
obal alba

Dva

Hu
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Sato-San To a Oskar Török a Jaromír Honzák

Salep
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 149 Kč

BONUSY



O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×