Bongo Bonboniera - Alan Rohan - Radiobrod.cz

fotkawill be available in english soon... Czech translation follows

Toto album mohu pojmout spíše jako kompilaci. Důvod? No protože se na něm podílelo spoustu skupin a interpretů, kteří byli požádáni zda mohou doprovodit skladby svým hudebním umem a aby CD bylo hodně pestré. Ani ne tak žánrově, jako podáním a povedlo se. Tvorba tohoto produktu jest pro celou rodinu bráno k dobré náladě. Samozřejmě asi ne pro každého, spíše pro lidi, kteří jsou rodinný tipy a nechtějí si zazpívat lidovku, ale když si chtějí zapět otec, syn, matka, dcera, babička a další třeba na výletě, není problém zapamatovat si texty a nápěv je lehce jednoduchý (to kvůli dětem) pro notování a držení rytmu. Máme zde 17 skladeb v trvání 45:35 minut. A jestli se mi to líbí? Ano není to špatné, a některé skladby velmi dobré. Nesmí se zlobit (a nebo pokud chtějí ať se zlobí) všichni , kdož se na tomto albu podíleli, pro mě nej záležitost jsou Čankišou, tak to je síla.

 

A co o tomto dílu napsali 3B a Bongo

3B je trio (Bibi, best Boy, Bongo), které představuje kolekci písniček určených pro děti a jejich rodiče. CD obsahuje navíc dva dárky zdarma – originální 3B brýle & volnou vstupenku do zábavního parku hodnotě 149,- Kč, která opravňuje k volnému vstupu v jednom z rodinných zábavních parků – Bongo

Hit letošních vánoc - 3B Bongo BonBoniera - úžasné CD plné nádherných písniček, které nadchnou nejen vaše děti!!! Již v prodeji!

Alan Rohan

http://magazin.radiobrod.cz/3b-bongo-bonboniera




More news

SHOPPING
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×