James Harries

Talentovaný muzikant, skladatel a textař James Harries se narodil v roce 1974 v Manchesteru. Jeho hudební životopis je nadmíru rozmanitý: začínal jako jazzový tenorsaxofonista, prošel si praxí garážového rockera i zpěváka kelt-punkové skupiny, v současnosti je především folkovým písničkářem.

 

JAMES HARRIES Discography

SOLO RELEASES

Growing Pains (2011)
Secret Milk Store (2010)
10 MURDER BALLADS (2009)
DAYS LIKE THESE (2007)
THE STRAIGHT STREET SESSION (2003) (re-released in 2005)
CHAPTER IV (2002)
James Harries (EP) (2001)



FILMS

THE THIRD (2003)
SNOWBOARDACI (2004)
FABRIC (2004)
Raftaci (2006)
BOBULE (2008)
2BOBULE (2009)
Rytmus v Patach (2010)
Lidice (2011)


TV placements:
Episode of VH1’s sit-com “Free Radio” in the USA
Channel 4 in the UK
 

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna

příměstský tábor Brno