Zvíře jménem Podzim má video ve 360°

fotka

Na podzim 2017 vydal kolektiv hudebníků pod jménem Zvíře jménem Podzim eponymní album i knihu. O loňských koncertech se začalo mluvit jako o nevšední události, po třech vystoupeních prezentovaných společně s vydáním alba se však Zvíře zase stáhlo do sychravé tmy. Ze stínu se nechalo vylákat až letos na sérii letních festivalů. A tak teď v otlučených dodávkách a lomozících vlacích křižuje republiku tam i zpět. Ve středu večer vystoupí v plné sestavě na festivalu Colours of Ostrava a jako pozvánku na koncert vypustila kapela nejnovější 360° video k písni "Satelity".

"V době, kdy Zvíře přicházelo na svět, jsem se potkal s vizuálním designérem a ilustrátorem Petrem Kollarčíkem. Hned jsme si padli do noty, a když jsem se seznámil s jeho prací, bylo jasné, že se musíme do něčeho pustit společně. Ani to netrvalo dlouho a Petr mi nabídl, že vytvoří animované 360° video k písničce 'Satelity'. Než jsem si stihl o tý nový technologii zjistit víc, bylo skoro hotovo. Nemůžu se na to video vynadívat, pořád objevuju něco novýho. Velkej zážitek to je i ve speciální helmě, doufám, že ho dokážeme nabídnout fanouškům na podzimní šňůře," říká o novém videu kapelník zvířecí smečky Jakub König. "Písnička 'Satelity'… to je vlastně takovej letní hit podle Zvířete jménem Podzim. Čtyři akordy kdysi přinesl na návštěvu Dominik Zezula (Děti mezi reprákama, post-hudba), že si z nich uděláme písničku. A i když jsme ji rozpracovali, povalovala se dlouho ladem. Až ji pak Aid Kid vytáh', oprášil… a dneska s ní končíme koncerty."

Užijte si jízdu v kapelní dodávce tajemným světem písní a knihy Zvíře jménem Podzim. Kdo ví, třeba i vy zahlédnete na horizontu jeho vlnící se hřbet. Pokud chcete, následujte ho. A pozor na hlavu.




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×