Loutky v nemocnici v Divadle Radost

fotka

V sobotu 1. dubna 2017 od 14.30 do 18.00 hod.

Spolek Loutky v nemocnici připravil na prvního Aprílové odpoledne pro celou rodinu. V Divadle Radost představí 6 svých nejlepších loutkových inscenací, výtvarné, divadelní i hudební dílny, koncert a tančírnu. Jako host v programu vystoupí také Petr Váša. Vstupné je dobrovolné a výtěžek bude využit pro realizaci dalších návštěv nemocných dětí v Dětské nemocnici v Černopolní.

 

 

 

Právě nemocnice a léčebny po celé republice jsou nejčastějším místem kde soubor působí. Ročně Loutky v nemocnici během více jak 400 návštěv odehrají tisíce představení a odzpívají tisíce písniček.

„Loutky v nemocnici se snaží prostřednictvím profesionálního loutkového divadla a písniček pomoci hospitalizovaným dětem zapomenout na jejich trápení tam, kde je to nejvíc potřeba – v nemocnicích. Je to velmi záslužná práce. Jsme rádi, že můžeme umožnit brněnským dětem sdílet jejich příběhy i když jsou zdravé a to třeba i společně s celou rodinou.“ uvádí k hostování souboru v Divadle Radost jeho ředitel Vlastimil Peška.

Během odpoledne na návštěvníky čekají úspěšné inscenace z posledních let: Tam, kde žijí divočiny, Bleděmodrý Petr, O červené Karkulce, Myši patří do nebe, Tygřík a nebo příběh Bílá velryba. „V některých představeních si s námi děti budou moci i zahrát, společně budeme také zpívat, tančit a vyrábět loutky. Některá představení naleznou i na zcela nečekaných místech, někdy budeme hrát dokonce jen pro dvě tři děti – stejně jako je tomu v nemocnici. Přijďte poznat jak léčí naše medicína. Přijďte na celé odpoledne a nebo třeba jen na jednu pohádku.“ zve na pestrý program Marka Míková, principálka souboru Loutky v nemocnici.

Více informací na www.divadloradost.cz a www.loutkyvnemocnici.cz. Rezervace: poklada@divadloradost.cz




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×