Android Asteroid do toho spadne znovu!

fotka

Duo Jan Pospíšil a Tomáš Konůpka připravují pro svůj projekt Android Asteroid na rok 2017 nové album. Jejich poslední nahrávka Íkaros se objevila na pultech v prosinci 2014 a nasledně sbírala pozitivní ohlasy jak u nás tak v zahraničí. V letošním roce se například skladba Illusionist objevila hned na dvou kompilacích. Italský label RNC Music ji zařadil na Lounge Factory vol.3 a nyní před koncem roku se píseň dostala i na japonský výběr Sensual - Natural Lounge Music vol.2.

 

 

Muzikanti jsou tvorové, kteří mají své cyklické závislosti. Jednou z nich je natačení nových skladeb. A pokud se jedná o Android Asteroid tak je to zpráva ještě daleko příjemnější. Honza prozradil co na nás s Tomášem připravují. „Novou desku AA budeme natáčet během příštího roku v Praze. V šuplíku máme už  dobrou polovinu a už teď je jasné, že bude podobná Íkarovi jen trochu. Více Instrumentálních galaktovýletů, více něhy devadesátkového hip-hopu, texty rapované v substitučních šifrách, lesní božstva promlouvající do rytmu chůze po čerstvě napadaném prašanu. Možná bude syrovější a rychlejší z větší části, než předešlé desky. Spolupracovat bychom chtěli se starými pardály z Abbey Road a rádi oslovili pár dalších zajímavých postav. Současně s hudbou pracujeme na novém klipu tak, abychom před vydáním měli už alespoň jeden k vystřelení do světa.“ 

 

Android Asteroid byl součástí projektu David Koller and Friends. Jestli se chystá ještě nějaký další podobný hudební výlet a nebo bude oplátka a David Koller zahostuje na novém albu Androidu, nechce Honza s Tomášem nyní ještě prozradit. "Spolupráce s na projektu David Koller and Friends byla ojedinělou záležitostí. Dostali jsme už několik zajímavých nabídek k podobným výletům, ale některé nebylo možné stihnout a jiné realizovat. O to cennější je nám projekt s Davidem Kollerem. Bylo by krásné, oslovit ho v souvislosti s novou deskou, ale zatím nelze říci, že si o něj nějaká z demonahrávek vyloženě řekla. To se musí vždycky stát samo zásahem náhody, osudu, vyšší moci. Neříkáme písni, že bude řezníkem, protože zrovna máme sekyru. Když chce být kosmonautem, je třeba stavit raketu a tak jsou jména dalších případných hostů zatím utajená i pro nás."

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×