Tara Fuki živě nejen v Egyptě

fotka

Africký kontinent navštíví duo Tara Fuki vůbec poprvé. V egyptské Káhiře rozezní svá violloncella Andrea a Dorota hned několikrát. Dojde jak na festivalový koncert, tak na klubový, ale i na jam s místními hudebníky. Aby to fanouškům v jiných částech světa nebylo líto, zveřejnily Tara Fuki video ze svého ostravského koncertu pro TV Noe.

 

Celý rok od vydání dvojvinylu a CD The Best of Tara Fuki dámy pilně koncertovaly  a nyní se vydávají na cesty. Zda mohou rozumět křehkým a v polštině zpívaným písním i v Egyptě kapelu netrápí. „S naší tvorbou jsme hrály už na řadě míst po celém světě a vždy jsme si s publikem skvěle rozuměly,“ říká Andrea Konstankiewicz a dodává: „Věříme, že jak na Cairo Jazz Festival, tak i v klubu bude úžasná atmosféra. A jam na závěr je taková třešnička, na kterou se moc těšíme.”

 

Pro fanoušky, kteří nestihli v poslední době navštívit některý z koncertů Tara Fuki, se rozhodly dámy zveřejnit video záznam jednotlivých písní z koncertu pro TV Noe. Postupně vyberou ty nejzdařilejší a tak se po zatím první publikované skladbě Sloneczko objeví i další videa se současným repertoárem této unikátní kapely.

 

Dalsi koncerty: 

15.11. Karlovy Vary - Galerie umění

16.11. Trhové Sviny - MKS

17.11. SK Prešov - Literárna kaviareň

18.11. Napajedla - klášterní kaple

19.11. koncert v unikátním prostoru: Dřevěný kostelík sv. Paraskivy v Blansku, Rodkovského 7, 19.30

Dřevěný kostelík svaté Paraskivy je výjimečné místo, které vás uchvátí svou prostou krásou. Stavba kostelíku započala na Podkarpatské Rusi v roce 1601, dokončený byl 1640. V třicátých letech minulého století byl rozebrán a převezen do Československé republiky. Je vystavěn ve slohu rusínské gotiky a je nejstarší svého typu na našem území. Vnitřní prostory kostelíku vynikají nevšední akustikou




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×