Být přitom - Nèro Scartch, první koncert

fotka

Jedinečná šance "být přitom"! První koncert Nèro Scartch a zároveň křest debutové nahrávky Piece of My Life se odehraje v Paláci Akropolis v úterý 23.2.2016. Nèro Scartch, mladý producent a klávesista Mydy Rabycad, nedávno vydal svoje silné a energické debutové album.  Sólová tvorba tohoto nadějného talentu je protipólem k

Jedinečná šance "být přitom"! První koncert Nèro Scartch v nové sestavě a zároveň křest debutové nahrávky Piece of My Life se odehraje v Paláci Akropolis v úterý 23.2.2016. Nèro Scartch, mladý producent a klávesista Mydy Rabycad, nedávno vydal svoje silné a energické debutové album.  Sólová tvorba tohoto nadějného talentu je protipólem k popovějším Mydy Rabycad a odhaluje temnější stránku jeho osobnosti. Jakub Svoboda aka Nèro Scartch  sestavil kapelu plnou talentovaných muzikantů: Jan Drábek (Mydy Rabycad) - basa, synthy, Jan Matějka (Break the Rules) - kytara, synthy, Sven Vikingson (Navostro) - bicí a pro svůj pro tuto příležitost připravil se svým týmem speciální vizuální projekci. "Kromě několika hostů bude náš koncert zajímavej i po vizuální stránce, připravujou se projekce a světelná show. Nejen jako doplňky, ale koncert by na nich měl z části stát. Tímto koncertem jsem chtěl demonstrovat, v jakym stádiu se nacházím a čeho jsme momentálně s kapelou schopni." Upřesňuje Nèro a dodává, koho zve na pódium u tohoto speciálního koncertu. "Rád bych, abychom se tam sešli všichni, kdo jsme na albu makali. CD pokřtí producent alba Tomáš Konůpka (Android Asteroid), ale na pódiu se doufám sejdou i Risto Sokolovski (mix), Yarda Helešic (koproducent), Pavel Fuksa (grafika) a snad i ostatní významní hosté, kteří přispěli ke vzniku."
 

 

Vydaným albem a velkolepým křtem ale práce projektu Nèro Scartch nekončí. V plánu je koncertovat, jak jen to vedle Mydy Rabycad bude možné, protože Nèrovi vedle své domovské kapely už mnoho volného času nezbývá. Můžeme se alespoň těšit na připravované videoklipy. Po zdařilém lyric videu vyjde videoklip ke skladbě Across the Ocean a v plánu jsou ještě další dvě videa.

Facebok event - https://www.facebook.com/events/178231379203587/

Speciální host koncertu je indie-brit-rocková kapela I Love You Honey Bunny fungující od prosince 2013. Za dva roky existence mají za sebou 5 singlů a přes 50 odehraných koncertů v Čechách a na Slovensku. Byli velkým objevem na Bandzone SHOWCASE, zahráli si například s anglickou kapelou Battle Lines v pražském ROXY nebo na hradeckém Rock for People. Za zmínku stojí hlavně jejich nejnovější single Introduction.

I Love You Honey Bunny - Introduction
https://youtu.be/7T5bmGHx-80
 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×