Lyric video objevu letošní sezóny.

fotka

Dreamless Nights je název skladby Nèro Scartche, na kterou Mejra Drkal, vytvořil lyric video. Skladba pochází z debutového alba Piece of My Life, které jen potvrzuje sílící trend na české rockové scéně. Pozoruhodné nahrávky mladých muzikantů, kteří se narodili v novém režimu, nebojí se odkazovat na světovou rockovou scénu a zároveň do tvorby díky svoji invenci sebevědomě nahrávat skvělé aktuální alba.

 

Nèro Scartch, který je dobře znám i jako jeden ze zakládajících členů Mydy Rabycad, lyric videem krátí fanouškům čekání na první oficiální videoklip. Skladba Dreamless Nights se stopáží skoro šest minut (jedná o nejdelší skladbu alba) je možná nezvyklým výběrem, ale Nèro Scartch má svůj důvod.

"Dreamless Nights je z mýho pohledu nejkrásnější song alba, mám k němu hluboký vztah a kvůli stopáži na ni zřejmě nikdy nevznikne klasickej klip. Přesto jsem se o píseň chtěl s lidma podělit, proto jsem se spojil s velmi šikovným tvůrcem Mejrou Drkalem, kterej už vytvořil spoustu skvělých a nápaditých videí."

 

A tak dříve než vznikne videoklip a bude první křest alba, konaný 23.2 v Paláci Akropolis, máte příležitost se nechat unášet vlnami zvukomalby:

 

https://youtu.be/XdGGOvF5M6k

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×