Bombarďák má nové video a zve na křty alba

fotka

Jak vyzrát na různé pasti, které nabízí život, se dozví nejen malí posluchači, ale všichni kdo se dostaví na křest nahrávky Píp. Tohle album od Bombarďáka nabízí řadu rad pro cestu životem. „Když je píp, tak je líp! Někdy se ti může stát, že chceš celej svět vypípat," říká Jirka Jelínek a doporučuje návštěvu koncertu Bombarďáka, kde se návštěvníkům k nahrávce PÍP dostane i potřebného manuálu a dozví se potřebné tipy, jak vyzrát na svět dospělých.

Křty alba: Brno 6.12. - Café Práh   a    Praha 8.12. - Divadlo Minor

Pánové z BomBarďák  připravili video na skladbu Metař jako pozvánku na následující koncerty. Autorkou videa je Petra Pechánková.

video Metař: https://youtu.be/vr45KVC0bnw

 

Album Píp

Máte špatnou náladu? Zlobí vás zima? Štve vás vedro? Rozčiluje vás všechno? Chtělo by se vám z plna hrdla zařvat něco neslušného? Tak k tomu je ideální nová deska nejen pro děti. Poslechněte si ji NAHLAS a ona vám vypípá všechny špatné myšlenky a místo nich dodá dobrou náladu. Druhé album rozpustilé party Bombarďák.

http://www.indies.eu/label/alba/2697/pip/

Cáky Cák https://soundcloud.com/indiesproduction/bombardakcaky

Album PÍP pokračuje tam, kde skončily předchozí „Písničky kluka BomBarďáka“. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat! Bombarďák je Jiří Jelínek, Michal Dalecký a Filip Nebřenský a jsou to tři ... drzouni nebo klaďasové? Zpěvák a autor textů Jirka Jelínek to rozděluje přesně: „Michal je Mirek Dušín z Rychlých šípů, já jsem Pinďa ze Čtyřlístku a Filip je Maxipes Fík s hlasem Fantomase.“ A dodává, že Bombarďáci nejsou jen chlapi: „Máme i Bombarďačku, jmenuje se Johana Vaňousová a hostovala už na předchozí desce, na této ji máme ještě víc rádi a následující album bude její sólovka. Dalším bombardovacím členem je Matěj Pospíšil, zahlédnete ho na nejednom koncertu, zaslechnete v mnoha písních na CD a vytvořil grafiku obalu.

Křty alba:

Brno 6.12. - Café Práh   a    Praha 8.12. - Divadlo Minor

Album se nahrávalo ve studiu „3bees” v Jinočanech a v pražském „Jámoru”. Začalo se ale už před dvěma lety ve Studiu Indies, kdy kapela natočila píseň Vánoční, na níž jako host bubnoval Ondřej Pečenka. V letošním roce Bombarďákovi přispěli Milan Jakeš na housle, Václav Kalenda na trubku a Ondřej Ježek na leccos. Na CD PÍP jsou hodně slyšet i bicí Milana Caise (Tata Bojs) a jak říká Bombarďák Jirka: „Milan byl jasnou volbou, já a Michal jsme si vždycky chtěli zahrát s Tatáčema. A pro Filipa je to nostalgické ohlédnutí za časy, kdy spolu hráli v kapele Oswald Schneider.“ Ale to, že by se z Bombarďáka stali BombaBojs, nehrozí. Stačí si poslechnout Píp.

Vánoční skladba, kterou najdete i na novém albu Píp: Vánoční na soundcloud.com




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×