Traband připravuje nový videoklip

fotka

Již brzy budete moci shlédnout nový videoklip kapely Traband. Marek Rubec a Aleš Výmola připravují video na skladbu z alba Vlnobeat. Tvůrci s kapelou Traband spolupracovali na videu na skladbu Indiani ve městě z alba Domasa. Tentokrát ale ve videu budou účinkovat i členové kapely Traband. To vše dává tušit mimořádný výsledek. Nové video už v červnu.

 

Marek Rubec  (*1979, Litoměřice)

Pochází ze severočeských Litoměřic, kde také žije. Studoval animovanou tvorbu ve Zlíně. Je autorem krátkých komiksů , které vyšly v různých sbornících a zinech v České republice i zahraničí (Striburger, Aargh!, Okomix, Bublifuk, Sorel …), i jednoho dílu rozsáhlejší komiksové  adaptace seriálu „České století“ Pavla Kosatíka „Jak v Londýně vymysleli atentát na Heydricha“. V roce 2013 se stal vítězem soutěže ARNAL o nejlepší komiks v rámci festivalu KomiksFEST.  Kromě komiksů vytvořil několik autorských animovaných filmů a videoklipů také pro skupinu Traband (spolu s Alešem Výmolou). Spolupracoval také na animovaném seriálu Evropské pexeso ro Českou televizi. Zabývá se také ilustrací, grafikou, malbou a  příležitostně street-artem.

Aleš Výmola, MgA. Bc. Dis. Piss.

Homo alcoholus alcoholis, vinus, hulis, slivovicenzis

Výtvarník, malíř, animátor, režisér, hudebník, zpěvák, performer, milující manžel, tatínek, podnikatel a víkendový  bohém.
Tak dlouho hledal smysl života, až došel k poznání, že jeho smyslem života je samotné hledání onoho smyslu. Od té doby zastává názor, že hledání smyslu už nemá smysl, proto hledat přestal a je mu fajn.
Vystudoval Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, obor grafický design a animovaná tvorba. V rámci projektu 90sekund.cz se specializuje na výrobu a produkci videospotů, znělek a videoklipů. Za svoji kariéru vyrobil, natočil nebo vyprodukoval více než dvě desítky videoklipů pro české kapely a dalších zhruba osumdesát komerčních a nekomerčních videospotů. Videu se věnuje více než 13 let. Pracoval např. jako výtvarník scény na večerníčku Krysáci. Kromě produkování videí, maluje potrhlé punkové plakáty, hraje v kapele 12:PIET a zajímá se o osobní rozvoj v rámci nepřemrštěné aktivity.

 

foto foto   foto

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×