Byl Holden Caulfield hipík? Minimálně toto jaro bude!

fotka

V druhé polovině dubna se vám dostane zajímavého mezinárodního srovnání. Na půdě několika českých a jednoho slovenského klubu se totiž potkají dvě kapely nastupující indie popové generace Holden Caulfield spolu s britsko-rakouskými Those Goddamn Hippies, kapelou bubeníka legendárních IAMX.

Those Goddamn Hippies, jak se tato zahraniční parta jmenuje, představí své debutové EP, které jim pomohlo dostat se napříkald jako support k bristkým The Ting Tings na jejich evropském turné. V hudebních kuloárech se od obou kapel čeká velká budoucnost a jejich vyhlídky jsou více než lákavé. Turné je předzvěstí další spolupráce, která rozhodně touto sérií koncertů nekončí.

Holden Caulfield budou prezentovat svoji debutovou nahrávku Hopetown, která sklidila úspěch jak u fanoušků, tak u kritiků. Díky ní jsou již v indie popových vodách stále více etablovaná kapela. Na své si přijdou fanoušci současného popu, kytar, ale i synťáků. Čtyřčlenná formace fungující od roku 2009 si dala při své tvorbě na čas – debutovou desku Hopetown totiž vydala až po pěti letech existence v září 2014. Singly Daydreaming a Save The World nicméně už zvládly prorazit do rádiových rotací.

Společné turné dostalo název "Holden Was a Hippie Tour" a v rámci své jarní části zavítá do Olomouce, Bratislavy, Přibic, Plzně a vyvrcholí 22. dubna v pražském Rock Café.

 

Video pozvánka: https://youtu.be/JQyyCW-urD4

 

Holden Was a Hippie Tour 15.4. Olomouc - S Cube
16.4. Bratislava - Randal Club
17.4. Přibice - Aquabar
21.4. Plzeň - Anděl
22.4. Praha - Rock Café

obal alba






Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×