Nový videoklip oficiální video Kieslowski

fotka

Duo Kieslowski uzavírají svůj hektický rok premiérou oficiálního videoklipu z nového alba Mezi lopatky na skladbu Doteky. Úvodní skladbu zatím posledního alba Kieslowski si vybral režisér David Mencl, který pro kapelu zpracoval již klip Bloky, smeče z remixového alba Na lože.

Pro urban folk dua se jeví jeho nervní styl, který se nebojí ukázat otřepanost lidského bytí, jako přesné pojetí obyčejnosti i neopakovatelnosti vztahů mezi mužem a ženou. Marie Kieslowski  popisuje genezi videoklipu. "Poměrně dlouho jsme žádnej scénář neměli, spíš jen takové vizuální obrazy. Někdy v září mi ale David Mencl odvyprávěl tenhle příběh dvou starých lidí a začal to produkovat. Baví mě, že to píseň posouvá jinam, než jsem ji měla zakotvenou, tedy spíš v životě mladých lidí a naopak, že ta slova dávaj tomuto příběhu další rozměr. David se nebojí ty hranice "normality" posouvat a rány, který bolí divákovi nastavit."

Videoklip Davida Mencla zcela reflektuje atmosféru a texty alba Mezi lopatky a rozhodně není fontánou radosti a optimismu. Přestože i ten lze ve videoklipu nalézt. Kieslowski tímto končí rok 2014 a další novinky a koncerty představí až po Novém roce.

 

 

Mezi lopatkyobal albaKieslowski

koupit

      Mezi lopatky - písně o lásce, stárnutí a loučení

Kieslowski vydávají svou třetí desku Mezi lopatky. 'Urban folk', jak svou tvorbu Marie Kieslowski a David Pomahač nazývají, zcela vystihuje jejich přímočarý způsob, jak zpívat o vztahu mezi dvěma lidmi. Kieslowski na novince vykračují z písničkářského lo-fi undergroundu, a to rozhodně nejen díky » zobrazit více

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×