UŽ JSME DOMA (premiéra klipu) + CIRKUS CERMAQUE (křest desky)

fotka

31.3. / KLUB PILOT
V pražském klubu Pilot v Donské ulici dojde 31.3. k setkání dvou kultovních kapel nejstarší a nejmladší generace české alternativní hudby.


Legendární, ve světě nejspíš neznámější česká kapela UŽ JSME DOMA uvede v rámci koncertu i premiéru svého animovaného videoklipu k písni Mariana.


Jedni z nejzajímavějších talentů současné české mladé scény CIRKUS CERMAQUE vystoupí ve své obnovené kapelní variantě a pokřtí novou, v pořadí šestou studiovou desku Cermaque – Rodinné album“ (vyd. Indies Scope, březen 2014).


Dvojkoncert bude i historicky prvním hudebním setkáním frontmana UJD Miroslava Waneka a jeho syna, básníka a písničkáře Jakuba Čermáka na jedné stage.


Oba projekty, které budou v rámci večera představeny, vznikly za podpory fanoušků na českých crowfoundingových serverech. UJD získaly prostředky na videoklip na startovac.cz, novou desku CERMAQUE podpořili příznivci na hithit.cz


Dvojkoncert proběhne v oblíbeném pražském klubu Pilot, v prostorách bývalého kina na rohu Donské a Krymské v pražských Vršovicích (http://www.pilotklub.cz/).

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×