Luno vydává singl na Vánoce

fotka

Pod stromeček fanouškům Luno přiletí dáreček v podobě singlu. Singl s názvem Come and Fail bude ochutnávkou z připravovaného EP, které Luno vydají v polovině ledna, opět u Indies Scope. "Come and Fail“ nabízí úvahu o tom, jak je důležité umět chybovat. „Chyby jsou veliké momenty v životě člověka," říká zpěvačka Ema Brabcová a dodává: "navíc come and fail jako slovní spojení mě baví i jen tak foneticky, protože mi připomíná (a tuším, že ne jen mě) název moji první anglické učebnice."
EP tentokrát vyjde v elektronické podobě a od konce ledna se kapela vydá se spřátelenými Super tuzex bross na společné turné.
Come and Fail - stejně jako celé očekávané EP produkoval a mixoval Šmity, masteroval pak Matouš Godik.

https://soundcloud.com/indiesproduction/luno-come-and-fail

Lunowww.lunomusic.czexterni odkaz

Hudební skupina LUNO vznikla na konci roku 2009:

Ema Brabcová – zpěv, klávesy
Šmity – baskytara
Jan Janečka - bicí
Martyn Starý – kytara, klávesy

Frontmankou kapely je Ema Brabcová známá z elektropopové Khoiby, která svého času předskakovala i The Cure v Berlíně. Dalším neméně známým členem Luna je basák Šmity, který kdysi s Emou založil Roe-deer, hrál v Prostitutes a za poslední roky několikrát procestoval Evropu jako zvukař Black Lips. Jan Janečka je bubeník prvního kalibru, který se proslavil v Southpaw, hrál s Glenem Hansardem a nyní hostuje občas s Republic of Two. Posledním členem Luno je Martyn Starý, který je i přes své jméno z Luno nejmladší. I přes to si ale Martyn stačili vybudovat svým "zvukem kytary" na české indie scéně už svoji pověst.

 

 

foto

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×