Když Ježíšek objeví cukroví! - Vánoční!!

fotkaMilý Ježíšku,
víme, že to máš těžký.
Těch dárku, co jsme si vždycky přáli. Vloni Filip chtěl chovné plemeno ovcí, Michal módní kolekci oblečení, Jirka předplatné časopisu Loutkař přítel člověka … a všechno jsme to dostali!
Jsi opravdu hodný.
My Ti letos pomůžeme nebo to zrovna za Tebe vezmeme, jo? Alespoň v písničce!
Tvoji bombardovací hoši
Jirka, Michal, Filip


Co se stane, když Ježíšek zapomene nadělit dárky a místo toho mlsá cukroví? Kdo by odolal vanilkovým rohlíčkům!!! Trio BomBarďák zúročilo svoje zkušenosti s cukrovím a balením dárků a připravilo vánoční skladbu, singl „Vánoční“. Vtipná a rozverná skladba v akustickorockové aranži  pokračuje v duchu jejich debutového alba „Písničky kluka BomBarďáka“. Slovní hříčky, vtípky a zároveň BomBarďákova přímočarost dokazuje, že na Vánoční svátky není nutné hledět jen přes vrstvu patosu a pozlátek.


Linky:
Album: http://www.indies.eu/alba/1718/pisnicky-kluka-bombardaka/  (skladba je přiřazena jako bonus ke stažení zdarma!)

Itunes: https://itunes.apple.com/cz/album/vanocni-single/id760858226
Deezer: http://www.deezer.com/album/7157708
Google Play: https://play.google.com/store/music/album?id=Bzwh6b4nuedwx2brybdtinbmlf4



BomBarďák je název kapely, ale začátky se vztahují ke kapele 3B. Bombarďák, zásadní postava, beatboxer a průvodce z alba Bongo BomBarďák, se stal nejprve inspirací pro dětské hudebně divadelní představení Příhody kluka BomBarďáka. To mělo premiéru na festivalu Colours of Ostrava 2012. Autor představení i všech textů na albu Jirka Jelínek tvoří kapelu společně s Michalem Daleckým a Filipem Nebřenským, na jejichž vroubek jde muzika.  Kapela představila v červnu 2013 debutové album „Písničky kluka BomBarďáka“, a začala pilně koncertovat. Ve studiu kapelu doplňuje i bubeník Ondřej Pečenka

 

foto




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×