Horká novinka - 2CD Yellow Sisters

fotka

Nejnověší 2CD Yellow Sisters nese název 2013 REMIXED, nabízí poslech ženské vokální skupiny trochu jinak.

Album vyjde začátkem prosince 2013 a na dvou discích nabídne skladby od řady producentů a DJ. Remixéři si vybírali skladby z alba Singalana a Tubab Woman. Tomato22, Al-esh a Grove zremixovali Vítr a Revolution už v roce 2006 hned po vydání prvního alba. O dva roky později vytvořil holandský pianista Maarten Helsloot remix skladby Singalana. Další remixy vznikaly v průběhu let 2011 a 2012, kdy Yellow Sisters zveřejnily výzvu se záměrem vydaní celého alba. Remixů se nakonec sešlo tolik, že sestry vydávají dvojalbum. První CD je více taneční a druhé více písňové a experimentální.

Yellow Sisters je ženská vokální skupina - a cappella, která svým zpěvem prochází s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae. Yellow Sisters jsou zvukovými iluzionistkami. Ve svých autorských písních experimentují s hlasem a hledají originální způsoby vyjádření melodie a rytmu. 

Remixéři:
Maarten Helsloot, al-esh, Grove, Roman Holý, Petr Wajsar, Konstantin Ruchadze, Jan Vrba, Hallucigen, Vlad Ličko, tomato22, Jakub Johánek, Fullharmoniq, Vojtěch Dědina, Mishan, Gubarev, Mr. Ultrafino
 

 

obal alba

Tubab Woman

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

obal alba

Singalana

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

 

 

foto




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×