BLUESOVÁ POMLÁZKA

fotka

Skupina Ladě vydává reedici svého prvního alba s názvem KUB 59, album doplnila rannými demo nahrávkami, které vyšly pod názvem Červeným vrchem. CD vychází v papírovém digipacku, nahrávky jsou pěčlivě digitálně remasterované a kapela album poprvé představí na Bluesové pomlázce v Železném, tady je pozvánka na akci kterou si nenechte ujít, tři originální kapely v jednom večeru!!
CD LADĚ - KUB59 bude na akci k zakoupení za pouhých 199,- Kč!!

BLUESOVÁ POMLÁZKA

       Obec Železné a tišnovské občanské sdružení deTOX pořádají v sobotu 30. března 2013 hudební festival s názvem „BLUESOVÁ POMLÁZKA“. Na této velikonoční akci vystoupí skupiny ZVA 12-28 Band (Zvolen-SK), Ladě (Opava) a Hoochie Coochie Band (Brno); v sále bude současně instalována výstava fotografií člena zvolenské kapely Laco Červenáka. Začátek je stanoven na 18,30 hodin, místem konání je kulturní dům v Železném, obci asi 2 km od Tišnova (Jihomoravský kraj).

       Předprodej vstupenek bude probíhat od 15. února jednak v Tišnově v knihkupectví paní Raškové (tel. 549 410 022) a také na obecním úřadě v Železném (tel. 549 418 285), k dostání budou poté i na místě před začátkem koncertu. (Zájemci zejména ze vzdálenějších míst mají možnost si vstupenky závazně zarezervovat telefonicky na uvedených číslech - ty pak budou pro ně připraveny k vyzvednutí na místě před koncertem.)

       Zhruba k času zahájení akce odjíždí z Tišnova do Železného linkový autobusový spoj (18.36 z Tišnova, příjezd do Železného 18.43); v případě velkého zájmu bude jednáno o zajištění zpátečního odvozu zvláštním autobusem. Během koncertu bude možno zakoupit na místě CD nejen zúčastněných kapel.

     Linky:
       http://www.zva12-28band.sk
       http://www.lade.cz
       http://www.hoochiecoochieband.info

       Možnost ubytování v Tišnově:
       http://www.pensionpluto-tisnov.cz




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×