Kapela Fru Fru natočila opravdu bizarní videoklip

fotkaSkupina Fru Fru natočila první videoklip ke svému novému albu s názvem Freak Show. Jak již název alba, tak i ústřední písně napovídá, jedná se o opravdu „šílený“ scénář, na kterém se autorsky i herecky podílely samé známé tváře českého showbyznysu. Kapela k novému albu, které vyjde 15. února u hudebního vydavatelství Indies Scope připravuje videoklipy celkem ke třem písním.
Ve videoklipu se dozvíte, zda se ženám více líbí vysportovaní jedinci nebo prostě jen opravdový chlapi. V příběhu videoklipu si na straně „opravdových chlapů“ zahráli Pavel Čtvrtníček, Tomáš Matonoha, Lukáš Pavlásek nebo Oldřich Navrátil, zatímco vymakaného sportovce si zahrál Zdeněk Moravec ze skupiny DeaMen. Moderátorské postu se ujal talentovaný herec Jakub Žáček. Za ženskou část publika se do natáčení videoklipu zapojila i Nela Boudová.
„Natáčení videoklipu jsem si opravdu užila. Kluci byli vtipní od začátku do konce,“ okomentovala situaci na natáčení herečka Boudová.
Kapela působí na české hudební scéně téměř deset let, a právě nyní vydává své čtvrté album s názvem Freak Show. Deska slibuje opravdu originální hudební produkci
s nápaditými texty, která prostupuje napříč žánry. Fru Fru se prezentuje ojedinělým hudebním projevem, který v sobě kombinuje prvky popu, rocku, funku, jazzu a to vše ochucené kabaretní atmosféru s dekadentně teatrálními prvky. Lídr skupiny a zároveň autor textů, Václav Bartoš, se snažil o nevšední texty, které posluchače nejenom rozesměje, ale zároveň i donutí přemýšlet nad hlubším obsahem písní
a vytrvale pátrat po skutečném autorově záměru.






_______________________________________________________________
KAPELA FRU FRU
Hudební skupina Fru Fru je nezaměnitelná hudební formace z Vysočiny, která se vyznačuje svoji originální hudbou napříč všemi žánry, nevšedními texty a vtipnými videoklipy. Sestavu Fru Fru tvoří zpěv, kytara, baskytara, bicí a nevšední steeldrums, které dodávají tvorbě charakteristickou atmosféru. Od roku 2000 je kapela stálým pojmem na české hudební scéně a za tuto dobu vydala již tři alba s názvy Hmotný svět, Nevěř tichu, a zatím poslední „Až přiletí tučňák“.  Fru Fru se představila na stovkách pódií v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku, Chorvatsku, Velké Británii a Francii. V České republice kapela vystoupila na festivalech: Rock for People, Trutnov, Mezi Ploty, Prázdniny v Telči, a mnoha dalších.

PÁ 15.2.2013 Třebíč / Klub-B / KŘEST ALBA www.klub-b.com
ČT 21.2.2013 Praha / Chapeau Rouge / KŘEST ALBA www.chapeaurouge.cz
ST 27.2.2013 Hranice / Zámecký klub www.zameckyklub.cz
ČT 28.2.2013 Brno / Melodka / KŘEST ALBA www.melodka.cz
ČT 14.3.2013 Ostrava / Barrak / KŘEST ALBA  www.barrak.cz
PÁ 15.3.2013 Havířov / Jazz Club  www.jazzclub-havirov.com
PÁ 22.3.2013 Teplice / Božák / AKCE JEDEN SVĚT www.bozak.cz
SO 23.3.2013 Kladno / Poldofka / KŘEST ALBA www.poldofka.cz     obal albaAž přiletí tučňák

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč   obal alba

Nevěř tichu

Doporučená cena: 299 Kč
Naše cena: 254 Kč
více informací

  




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×