Angela - nový videoklip Lady Šimíčkové a Ivo Cicvárka

fotka

Ladu Šimíčkovou jste mohli vidět během podzimu ve výloze, jak představuje figurínu. Bylo to součástí natáčení videoklipu Angela, který režíroval Ivo Cicvárek. Tato autorská dvojice, Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek, na jaře 2012 natočila křehké autorské album Hotel v tiché ulici. Vynikající album, které nekřičí, ale naopak svoji sílu prezentuje v tiše a nenápadně pomocí silných melodií a skvělých básní. Proč si tato autorská dvojice vybrala právě pro svůj první videoklip skladbu Angela a jak probíhalo natáčení popisuje Lada Šimíčková:

Angelu jsme vybrali především proto, že tu píseň máme oba moc rádi, ale taky se nám líbilo, že má hodně příběhový text a výraznou hlavní hrdinku. Protože ale nemáme ani ve videoklipech rádi doslovnost, přemýšleli jsme, jak příběh pojmout, abychom mu dodali zase trochu jiný rozměr - odtud už bylo jen kousek k nápadu s figurínou. Pak se sice ukázalo, že sehnat pro natáčení figurínu není zase tak lehké, jak se zprvu zdálo, ale naštěstí jsme nakonec přece jen našli tu pravou - už léta je angažovaná v jednom rosickém divadle, takže má spoustu hereckých zkušeností. Natáčeli jsme v centru Brna a jsme moc rádi, že nám vyšla vstříc módní návrhářka Gábina Páralová, která nám do videoklipu zapůjčila výlohu svého obchodu i šaty - a musím říct, že živá figurína, která občas z výlohy zamávala kolemjdoucím, budila ten den po městě ještě větší rozruch, než ta skutečná...

Lada a Ivo plánují pro rok 2013 sice o něco méně koncertů, než odehráli letos, o to víc se ale hodlají věnovat skládání nových písní. Nejbližší příležitost je slyšet bude 6.2.2013 v Praze na scéne Open Mic Potrvá.

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×