5 let Poletíme? a nový videoklip

fotka

Brněnská kapela Poletíme? oslaví pátého prosince pětileté výročí své existence. Koncert v brněnském klubu Metro,  bude provázen obrovským množstvím dárků, které si Poletíme? přichystali pro své fanoušky. Kapela za pět let koncertování, stihla vydat tři alba a vytvořila si svůj originální akustický pubpunk, který je založen na vtipných textech autora, zpěváka a vůdčí postavy kapely Rudy Brančovského.

Součástí koncertu bude i tombola, kde návštěvníci koncertu budou moci vyhrát CD s osobním blahopřáním od: Tata bojs, Vypsané fixy, Zrní, Traband, Původní Bureš, Volant, Schodiště, Jablkoň, Čokovoko, Hoochie coochie band, Divadla Sklep, Michala Horáčka, Hadry z těla a další............
Ale nejen CD budou moci získat návštěvníci, kytary.cz přispěli nástroji: ukulele, irská flétna, foukací harmonika, budou zde dárky z Barevného vinařství v Bavorech, dárkové balíčky od vydavatelství Indies či vibrátor od Love music a mnoho dalšího přičemž dárky od Poletíme? jsou samozřejmostí! (speciální dárek s věnováním od Davida Vávry, Tomáše Sedláčka, Komediomatu a dalších)

Nové hudební video, které kapela připravila, je na skladbu ze zatím letošního alba Kroskántry. Skladbu Muž neviditelný napsal na základě setkání s brněnským bezdomovcem Milanem Barátem, který hraje ve videu hlavní roli.

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×