Lucie Redlová na turné s Timem Eriksenem

fotkaKřižovatka tourLucie Redlová nedávno vydala  nové autorské album Křižovatka a nyní představí písničky na kratké, ale o to unikátnější sérii koncertů. Na čtyři speciální koncerty u příležitosti vydání tohoto alba si pozvala svého amerického producenta a muzikanta Tima Eriksena.

„Na turné vyrazíme jako šestičlenná posádka: Já se svojí stálou tříčlennou kapelou Garde (Martin Knor - el. kytara, Ivan Trpík - baskytara a Milan Kratochvíl - bicí), Jakub Redl jako road manažer, řidič, svačinář, bedňák, prodavač CD a sborista a hlavně producent nového alba, americký zpěvák a multinstrumentalista Tim Eriksen. Z USA si doveze mexickou dvanáctistrunnou kytaru bajo sexto, kterou použil i při nahrávání alba, bude hrát ale i na další nástroje (el. kytaru, banjo a další) a zpívat. Máte se na co těšit!“ Zve na nadcházející turné Lucie Redlová.

Koncerty se budou skládat ze dvou částí. Na koncertech dostane prostor pro sólové vystoupení i Tim Eriksen, aby mohl divákům v ČR představit svou aktuální tvorbu. Jinak samozřejmě doprovodí i Redlovou v jejích písních a není vyloučeno ani to, že zazní Timovy starší písně z jeho punkového období v aranžích valašských rockerů.

14. 5. Praha – Kaštan
15. 5. Valašské Meziříčí – M-klub
16. 5. Brno – Stará pekárna
17. 5. Zlín – Zelenáčova šopa


Kmotrem CD na pražském koncertu bude kapela Traband.

Lucie Redlová -  Křižovatkaobal alba


Nová nahrávka s názvem Křižovatka od Lucie Redlové je již druhé autorské album této valašskomeziříčské zpěvačky, autorky, kytaristky a mandolinistky. CD dokumentuje hudební posun Lucie Redlové jako autorky i interpretky směrem od folkového písničkářství k rockovým kořenům. Album Křižovatka totiž Redlová, na rozdíl od prvního zcela sólového alba, natočila se svými spoluhráči z kapely Garde, která Lucii doprovází již dva roky. Jedenáct skladeb má uvolněnou, ale přesto rockovou atmosféru, kterou jim vtiskl vynikající americký zpěvák, muzikant a skladatel Tim Eriksen. Ten se ujal hudební produkce alba, jež se natáčelo ve studio Jámor Ondřeje Ježka.





Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×