První singl z nového alba Lucie Redlové

fotka

Sběračky čaje, tak se jmenuje první písnička z nového alba Lucie Redlové, kterou nyní můžete slyšet. Nová skladba je první vlaštovkou z alba, které se bude jmenovat Křižovatka a vyjde v úterý 17.4.2012. Producentem alba je vynikající americký zpěvák, muzikant a skladatel Tim Eriksen (dříve ve zprávě: http://www.indies.eu/info/1379/nove-album-lucie-redlove-produkuje-tim-eriksen/) a skvěle vyzdvihuje aktuální hudební vývoj Lucie Redlové jako autorky i interpretky směrem od písničkářky k, jak sama říká, „začínající rockerce“.

Sběračky čaje - download mp3

(hudba: Lucie Redlová / Text: Lada Šimíčková / ISRC: CZA751251001)

Pohodovou a tvůrčí atmosféru ve studiu, jejíž první výsledek nyní můžete slyšet, dokumentují i slova Lucie Redlové: „Byla to nejlepší studiová spolupráce, jakou jsem zažila – všichni pracovali s nasazením a zároveň se ani na minutu nevytratila legrace a zábava. A evidentně to s námi bavilo i Tima Eriksena, jelikož přiletí v květnu na čtyřdenní křtící turné, což původně vůbec nebylo v plánu! Konečně se tedy představí fanouškům i v Praze, kde ještě nikdy nehrál, přesto, že byl v České republice už asi 4x (na Colours, v Náměšti nad Oslavou a dalších místech)."

Mimořádné termíny koncertů vydání alba i s hostujícím Timem Eriksenem jsou:
14. 5. Praha – Kaštan
15. 5. Valašské Meziříčí – M-klub
16. 5. Brno – Stará pekárna
17. 5. Zlín – Zelenáčova šopa


Lucie Redlová se na pódiích pohybuje již přes 10 let. Začínala s mandolínou ve folklor-beatové kapele Docuku, se kterou vydala dvě alba,ale již v průběhu let začala zhudebňovat texty svých přátel a vystupovala sama s kytarou či mandolínou. V roce 2009 vydala jako písničkářka album „První, poslední“, které produkoval irský rocker Steve Wall. Na sklonku roku 2009 Lucie vytvořila doprovodnou kapelu, která si říká Garde (sešli se v ní zkušení muzikanti z Valašska Martin Knor – elektrická kytara, Ivan Trpík – baskytara a Milan Kratochvíl – bicí, perkuse), pořídila si elektrickou kytaru a dá se říct, že poměrně přitvrdila. Od podzimu 2011 kapela intenzivně pracovala na novém materiálu a v únoru natáčela novou nahrávku ve studiu Jámor Ondřeje Ježka.

 

 

foto

 

 

foto

 

 

 

 

 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×