obal alba

Ukazovák nasliněnej

Nahoru po schodišti dolů band a Schodiště

Indies MG / 2007
Žánry: alternative, rock
MAM071
CD 179 Kč

O ALBU

 Skladby:
1. Odkud vítr fouká
2. Jede paní do lázní
3. Beze vší poezie
4. Zdrhám, zdrhám
5. Vrávoravá svačinářka
6. Nalejte cigára, zapalte víno
7. Náhradní holka
8. Tři rakety
9. Lacinej song
10. Třídní učitelka
11. Prázdný cimry
12. Nahoru po schodišti dolů

Obsazení:
Martin Krajíček (Doktor) - zpěv, kytara
Marek Brodský - bicí
Zdeněk Plášek - kytara
Mirek Klíma - akordeon
Martin Roušar - klarinet
Vláďa Cihelka (Cihla) - saxofon
Vráťa Horčík - baskytara


Diskografie

2009 2DVD - Chcete Rokenrooool??!!
2007 Tanec!
2005 Mokrý prádlo
2002 Album první /a něco navíc
2001 Svinská pržola
1997 Ukazovák nasliněnej 
1993 Nahoru po schodišti dolů band - 1983 - 1993


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Alternative | Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 383 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 179 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna

příměstský tábor Brno