obal alba

EP 2016

Ať se snaží ona

Vlastní náklad / 2016
Žánry: rock
ASSO1
MP3bitrate 256-320 kbps 49 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 69 Kč

O ALBU

Tuhle partu rozhodně nepřehlédnete: v helmách a nasoukaná do chráničů amerického fotbalu má nezaměnitelný vzhled a originální zvuk. Čtveřice hraje alternativní electrorock prošpikovaný ironickými texty, jak ukazuje už sám název kapely Ať se snaží ona. Ta nyní digitálně vydává svoji první nahrávku EP 2016.

 

Pokud se necháte vtáhnout do světa přileb, chráničů a botoxu, čekájí na vás elektronické ruchy, energické bicí doplňované sugestivní rockovou kytarou a  texty jež jsou reflexí bývalých a budoucích vztahů.  Čtveřice si neváhá dělat srandu nejen ze sebe, jak už dokázala v loňském roce na singlu Telefón, ale také z botoxem napuštěných dívek či přecitlivělých dam.“Texty za nás i naše posluchače po švejkovsku řeší to, co jsme v předchozí vztazích neuměli vyřešit sami.  Aktuálně se nám všem v partneském životě samozřejmě bez chybičky vede. Dotýkají se, ale určitě našich vztahů budoucích. Koneckonců v dresech a chráničích nelze neřešit záležitosti jinak než rychlostí a silou.“ vysvětluje autor textů a zpěvák Tomáš Kolář.

 

Rocková kytara a bicí, které doprovází elektronické ruchy a zvuky provázané v netradičních harmoniích a postupech, neváhají přiznat svoji inspiraci v brněnské alternativě Dunajem počínaje a Midi Lidi konče. “Dunaj nás kdysi neuvěřitelně ovlivnil, a tak jsme se rozhodli udělat si radost a natočit cover jejich skladby Barvy,” vysvětluje kytarista Vladimír Podhorský a dodává: “Bylo třeba taky trochu poučit našeho bubeníka Bunnyho, jež z nás je nejmladší. O všem ostatním má přehled, holky, rum a jiné věci kolem živého vystupování zvládá skvěle, ale proč zníme tak “ozubeně” jsme mu ukazovali právě na Dunaji.“ Přestože z jejich muziky trčí ostny a zuby na všechny strany, na jejich koncertě se nudit nebudete. Bubeník Petr Zajíček přiznává: “Hrál jsem v řadě rockových kapel, ale tady je to docela záhul na zápěstí. V těch chráničích to dá zabrat dvakrát tolik a nejsem zrovna tichý hráč :). Často se mě kluci snaží na pódiu trochu ztišit, aby slyšeli taky sami sebe, ale myslím, že aktuální EP ukazuje, že to se mnou nemají snadné…“

 

Když Král Újezda a ten hezčí z PAVAROTTI REVIVAL Jakub Kohák prohlásil, že založit kapelu je nutnost, asi netušil, co vznikne. V každém případě je Jakub zakládajícím členem, vytrvalým motorem a věčnou chimérou kapely Ať se snaží ona. Zda se někdy zjeví na zkoušce nebo na koncertě není nikdy jisté. Mezitím si kapela krátí čekání na ten okamžik například novou nahrávkou.


SKLADBY

ukázka název zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 225 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 249 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×