obal alba

Laktační psychóza

Mateřská.com

Vlastní náklad / 2013
Žánry: pop
712801
CD 199 Kč

O ALBU

Album Mateřská.com s názvem „Laktační psychóza" vyšlo příznačně na den dětí 1. června pod značkou vydavatelství BrainZone. Obsahuje 9 skladeb plných nadsázky, sebeironie a životních pocitů novopečených matek, ale Bára s Léňou daly na svém novém albu prostor také babičkám a otcům – vedle Petry Černocké na něm hostují i Vojta Dyk, Dan Bárta a Jan Maxián.

Písně:

 1.Laktační psychóza
 2.Vylitá
 3.Gangsta matka
 4.Slavík
 5.Hodinový manžel
 6.Dneska hlídá chlap
 7.Den blbec
 8.Na tahu
 9.4 v tom


Léňa s Bárou spolupracují od roku 2000 jako vokální duo. Účastnily se společně řady hudebních projektů a jejich talentu využili při studiové práci mnozí významní muzikanti (Chinaski, Janek Ledecký, Michal Prokop, Bow Wave, United Flavour, Hypnotix, Jan Burian aj.). Jejich stěžejním projektem je vokální skupina Yellow Sisters, kterou založily původně jako a cappella trio, když cestovaly po Evropě s programem pouličních představení.
 Po několika hudebních misích (Berlín, Madrid, Las Palmas - Gran Canaria, Řím, Amsterdam, Gambie) se propojily v roce 2005 s Antonií a Hawou a tím Yellow Sisters získaly nový rozměr. Vydaly tři alba, DVD a koncertovaly po celé Evropě. Jejich největším úspěchem bylo vystoupení pro zpěváka Bobbyho McFerrina, účast v cestopisném dokumentu Nová Evropa očima Michaela Palina a hodinový pořad na rádiu BBC v Londýně. Mateřská.com je nejnovějším projektem zpěvaček Léni a Báry. Jak již název napovídá, shrnuje jejich pocity a zkušenosti v roli matek a pomocí kontrastu a nadsázky reaguje na aktuální životní situace. Píseň Laktační psychóza zaznamenala velký ohlas a tím odstartovala realizaci celého alba.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Pop

obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Big Blue Ball

Big Blue Ball
Dostupné varianty
CD 379 Kč
obal alba

Jaryn Janek

Ty lidi
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Luno

Zeroth
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
LP 299 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Psychedelic Morning

Cigareta ve dvou
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×