obal alba

One Word

Nylon Jail

Indies Scope / 2013
Žánry: acoustic, rock
MMM530
MP3bitrate 256-320 kbps 29 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 49 Kč

O ALBU

One Word je titulní skladba singlu nové kapely Nylon Jail a avizuje debutové album, které vyjde na podzim letošního roku. Třemi skladbami talentovaní Nylon Jail potvrzují, že jsou velkou nadějí nezávislé scény a tak jak už to značili na jaře, kdy na sebe výrazně upozornili díky turné s 3D projekcí kterou podnikli jako první v ČR.


Michal Tučný je milník, kde se na dlouhou dobu zastavilo v ČR country. Tenhle milník ale Nylon Jail minuli obloukem a country zkrotili hravě a s lehkostí tak, aby pak šťavnatým beatem a sytým vokálem uzdu emocím popustili až ke konečné jízdě na pláních electro-country. One word je základním kamenem Nylon Jail. „One Word je píseň o lásce. Vnutila se sama. Akordy a melodie jsem chytil, když jsem seděl na posteli ráno po probuzení.“ Svěřuje se autor převážné části celého repertoáru Roman. „Píseň má dvě polohy, které Nylon Jail pěstují. V první části vyprávíme příběh podkreslený pouhou kytarou, v druhé části jsme dali průchod emocím. Hlavní roli přebírá chladná něha.


Ke skladbě One Word vznikne v létě videoklip (datum vydání 1.9.2013) a i tady budou Nylon Jail nabízet něco navíc, než je běžné a tak se fanoušci mohou dočkat dvou verzí skladby, kde jedna bude se zpevěm v angličtině a druhá ve španělštině. Přitom obsah videoklipu bude totožný pro obě verze. One Word samozřejmě nebude chybět ani na podzimním debutovém albu, které se bude nahrávat pod dohledem Ondřeje Ježka ve studiu Jámor. Stejně tak jako „béčko“ singlu Sun in Hell. Co na albu chybět bude, je bonusový cover skladby Maniac, která proslula díky úspěchu filmu Flashdance.


To, že spojení hudby a obrazu je u Nylon Jail zásadní už kapela avizovala a zároveň to figuruje i v plánech do budoucna. To potvrzují i Nylon Jail. „Na každém koncertu se chceme prezentovat i s vizuálním obrazem, který bude promítán za kapelou. Tvroba 3D projekcí i jejich promítání v kinech nám ukázalo celý nový svět. Diváci jsou ze spojení hudby a obrazu nadšení, dokáží se ponořit do obrazu a do jeho příběhu. V klubech je výraznější hudba, ale nejsou podmínky pro kvalitní provedení 3D projekce, a u kin je to obráceně. A protože s novým albem se soustředíme spíše na zvuk, pojedeme zimní turné po klubech s 2D projekcí, na které již pracujeme. Bude abstraktnější, vizuálnější, syrovější. Samozřejmě se ještě ukážeme i v kinech s aktuální 3D projekcí, ale jen zřídka.


SKLADBY

ukázka název zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Acoustic | Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 225 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 249 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč

BONUSY





O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×